Milieu IJmond bv – Specialist in asbest verwijderen

Heeft u het vermoeden of weet u dat er asbest verwerkt is in uw dak, vloer, beglazingskit of andere objecten? Milieu IJmond bv is gespecialiseerd in het veilig verwijderen van asbest. Omdat we een gecertificeerd asbestbedrijf zijn heeft u zekerheid dat de werkzaamheden volgens richtlijnen worden uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met goed opgeleid personeel met kennis van zaken.

Gecertificeerd bedrijf

Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf voeren we bij Milieu IJmond bv onze werkzaamheden uit conform de wet-, en regelgeving.

Onze ervaring

Onze werkwijze: volledige ontzorging van begin tot eind.

Opname ter plekke

Onze inspecteur komt bij u op locatie een opname doen. De kosten hiervan krijgt u terug bij een opdracht tot sanering.

Laboratoriumonderzoek

Voordat we het asbest kunnen verwijderen, moet er door een onafhankelijk bedrijf een asbestinventarisatierapport opgesteld worden.

Offerte

Aan de hand van deze rapportage maken wij een heldere offerte op maat voor u.

Asbest verwijderen

Het asbest wordt door onze vakmensen verwijderd, vervolgens wordt de ruimte grondig schoongemaakt. Dit gebeurt snel, efficiënt en professioneel. Na een uitgebreide meting wordt de ruimte of het pand weer vrijgegeven.

Gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf

De overheid heeft besloten dat vanaf 2024 asbestdaken verboden zijn in Nederland. Dit geldt alleen voor materiaal dat in contact staat met de buitenlucht, zoals golfplaten. Bent u eigenaar van een gebouw met asbesthoudende dakbedekking? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van het asbest voor 2024. Hiervoor kunt u subsidie aanvragen.

Het verwijderen van asbest dient op de juiste manier te gebeuren. De overheid kan zelfs een boete geven als de verwijdering niet goed gebeurd. Om het doel van de overheid in 2024 te bereiken zal er eerst een hele hoop asbest verwijderd moeten worden. Dit klinkt natuurlijk logisch, maar het verwijderen van asbest is heel gevaarlijk. Er komt veel kennis bij kijken en daarom is het saneren van asbestdaken vaak ook redelijk duur.

Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf voeren we bij Milieu IJmond bv onze werkzaamheden uit conform de wet-, en regelgeving.

Aan het einde van de werkzaamheden wordt er een officiële vrijgave (conform NEN 2990) afgegeven door een RvA-geaccrediteerd laboratorium. Zo bent u, als opdrachtgever, altijd verzekerd van een correcte en veilige sanering van alle asbesthoudende materialen.

Vragen?

Vraag het de specialisten van Milieu IJmond bv en bel 0251-219152, of vraag hier een offerte aan.

Milieu IJmond bv is werkzaam door heel Nederland. Ook daar buiten zijn we u uiteraard graag van dienst.